• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Draagzak

Een draagzak is ideaal als je met je kindje op stap gaat. Bij het dragen van je kindje staat geborgenheid, veiligheid en dichtbij je vertrouwde omgeving centraal. Je kindje is dichtbij papa of mama en voelt zich helemaal veilig. En voor jou als ouder is het een groot voordeel dat je je handen vrij hebt bij het dragen van je baby door middel van een draagzak. Veel baby's vallen heerlijk in slaap tijdens het dragen. Heb je een onrustig kindje, dan kan één van onze draagdoeken een uitkomst bieden. 
Ga je op stap met je kind, dan is een draagdoek de ideale uitkomst. Je hebt geen gedoe met een buggy en je kan overal snel en gemakkelijk doorheen. Loop je bijvoorbeeld in de stad, dan heb je met behulp van een draagzak geen last van trappen en dat je moet wachten op de lift. 
Je kindje zit heerlijk warm dicht tegen je aan en voelt zich hier heel prettig bij. Je hoeft niet te twijfelen of het gezond is voor je baby om in een draagzak te zitten, de rug van je baby heeft in een draagzak nl. een natuurlijke ronde vorm. In een ergonomische draagzak draag je je kindje in de kikkerhouding, dit betekend dat de knietjes van de baby op de hoogte van de heupen zijn en de rug dus automatich iets afgerond wordt.

Ergonomische Draagzak

In een ergonomische draagzak draag je je baby in de juiste houding. Hierbij wordt gelet op een bolle rug, opgetrokken beentjesen gespreid in de M-houding (knietjes hoger dan de billetjes). De stof van het rugpand van de draagzak hoort redelijk flexibel en en soepel te zijn, zodat de rug van je kindje in de natuurlijke gebogen houding kan blijven. Het zitgedeelte van het rugpand komt van knieplooi tot knieplooi. Zo krijgen de beentjes voldoende ondersteuning en gaan ze niet bungelen. Als je een ergonomische draagzak kiest, weer je zeker dat je kindje comfortabel en veilig wordt gedragen.

Verschillende Merken Draagzakken

Om aan alle verschillende wensen van onze klanten te kunnen voldoen, hebben we bij Babyhuis Casita meerdere merken draagzakken in het assortiment. 
Ieder merk heeft zijn eigen idee over hoe je je kindje het beste kan dragen en ontwikkelde zo zijn draagzak. Bedenk wel goed wat je zelf het liefste hebt. Een draagdoek die je rond je kindje en jezelf wikkelt of heb je toch liever een zak die je vastmaakt met gespjes of klitteband. Met een draagdoek kan je je kindje op je buik, rug en heup dragen. Deze doeken kan je dus gebruiken vanaf de geboorte tot je kindje liever gaat lopen. Een draagzak is makkelijk in gebruik, maak je vast met een gesp of klitteband en als hij goed zit hoef je hem niet iedere keer te verstellen. Met een draagzak kan je je kindje op de buik en de rug dragen.