• 14 dagen retourrecht
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Babyzen Yoyo+

Babyzen Yoyo+

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Een ideale compacte buggy die je zelfs als handbagage mee kan nemen in het vliegtuig. Door de ergonomische vormgeving is de Babyzen Yoyo een echte eye-catcher. Je zal ontzettend veel plezier beleven aan deze buggy. In minder dan een seconde is de buggy in en uit te klappen. Bij deze buggy kun je ook een pasgeboren baby vervoeren. Dit kan op twee manieren: door de speciale adapters zodat je er een maxi-cosi op kunt plaatsen of door middel van de packs.
Door de speciale pack maak je een reiswieg van de buggy zodat je kindje heerlijk kan liggen. 

Yoyo+ accessoires

Maak je Babyzen Yoyo buggy compleet met de bijpassende accessoires. Voor de koudere dagen hebben we bij bij de bijpassende color packs ook de bijpassende voetenzakken. Verder hebben we de bijpassende muggennet, adapters, bekerhouder en parasols. Op deze manier ga je in style eropuit met je kindje.

Webshop keurmerk

Onze website voldoet aan alle eisen voor een webshop keurmerk. Zo heb je 14-dagen retourrecht en wanneer het product op voorraad is en je bestelt voor 16.00 uur, heb je het de volgende dag al in huis! Je kunt er bij ons vanuit gaan dat wij streven naar snelle levertijden. Daarnaast staan kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel. Onze klanten beoordelen ons als uitstekend via Trustpilot.