• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Maclaren

Van hoog naar laag sorteren
1 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
1 product(en) gevonden

Kies je voor Maclaren, dan kies je voor kwaliteit en uiteraard veel rijplezier. De buggy’s van Maclaren zijn functioneel, compact en veilig. De meeste modellen zijn voorzien van een 5-punts veiligheidsgordel. Dit zorgt voor extra veiligheid. Verder is de gordel meestal verstelbaar. De buggy voldoet ook volledig aan de Europese veiligheidsregels. Veel Maclaren buggy’s zijn al vanaf de geboorte te gebruiken, andere vanaf zes maanden. Meer informatie hierover vind je meestal terug in de uitgebreide productomschrijvingen.

Comfort en gebruiksgemak van Maclaren buggy's

De zitting van een Maclaren buggy is meestal volledig naar achteren te plaatsen, zodat je kindje onderweg een dutje kan doen. Dankzij de zonnekap zit je kindje goed beschut tegen de zon. Meestal zit bij de aankoop van een Maclaren buggy ook een regenscherm inbegrepen. Bijna elke Maclaren buggy is toegerust met een boodschappenmand, zodat je onderweg niet alle spullen aan de buggy hoeft te hangen. Dankzij de zwenkwielen bestuur je de Maclaren buggy gemakkelijk langs smalle bochten. Heb je de zwenkwielen even niet nodig, dan zet je deze gewoon vast. Verder vouw je Maclaren buggy's heel gemakkelijk in elkaar tot een handig mee te nemen pakketje. Bij het opvouwen heb je slechts één hand nodig.

Buggy Maclaren voor jarenlang gebruiksplezier

De meeste Maclaren buggy's worden geleverd inclusief zonnescherm, een ruime boodschappenmand en een regenhoes. Met deze accessoires is de buggy meteen compleet. Maclaren buggy’s staan bekend om hun slijtvaste materialen. Hierdoor is jarenlang gebruiksplezier gegarandeerd.