• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Babyslee

Van hoog naar laag sorteren
3 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
3 product(en) gevonden

Veilige winterpret voor je kindje. Bij een babyslee is veiligheid het belangrijkste uitgangspunt. De openstaande randen van de babyslee, geven je kindje een goede zijdelingse steun. Door het grote contactoppervlak en het lage zwaartepunt is het bijna onmogelijk dat deze slee om kan slaan. De babyslee is uitgevoerd met een stevige veiligheidsgordel, anti-slip pads, touw en kunststof handvat vervaardigd uit hoogwaardig HDPE, blijft flexibel bij lage temperaturen en stabiel. 
Verkrijgbaar in het rood en blauw.

Sjaaltjes

Op de babyslee is het uiteraard van belang dat je kindje lekker warm is aangekleed. Dit kan met behulp van onze leuke Jollein sjaaltjes.
Verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en zijn lekker warm. Je maakt de outfit van je kindje helemaal compleet met deze sjaaltjes en bijpassende mutsjes

Snelle levering

Bij Babyhuis Casita kun je ervan uitgaan dat wij snel leveren. Indien de producten op voorraad zijn en je bestelt voor 16.00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. Bij Babyhuis Casita ben je aan het juiste adres voor al je verzorgingsproducten voor jou en je baby.