• 14 dagen retourrecht
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Autostoel 9 - 36 kg

Van hoog naar laag sorteren
8 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
8 product(en) gevonden

Een vervolg autostoel na de groep 0 is de groep 1/2/3 autostoel. Je kindje kan in deze autostoel vanaf 9 maanden tot 12 jaar. Ze hebben het gewicht van 9 tot 36 kg. In deze groep vervoer je je kindje voorwaarts. Met een autostoel 9-36 kg ben je klaar voor de toekomst. Je hebt er namelijk 12 jaar lang plezier van.

Accessoires Autostoel

Het is fijn om samen met je kinderen eropuit te trekken. Nog fijner is dat dit dan op een ontspannen manier gaat.  Bij Babyhuis Casita denken we graag met je mee en verkopen we de beste producten om het voor de ouder als het kind zo comfortabel mogelijk te maken. Accessoires die hier niet bij mogen ontbreken zijn uiteraard zonneschermen en autostoelhoezen. Je kindje zal daardoor een fijne temperatuur ervaren tijdens zonnige zomerdagen. 

Aanbiedingen

Bij Babyhuis Casita hebben we regelmatig acties. Onze scherpste aanbiedingen staan apart voor je geselecteerd. Bij Babyhuis Casita vind je altijd de scherpste prijs, nieuwste producten en leukste merken. Babyhuis Casita staat voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Neem snel een kijkje naar ons ruim assortiment van 10.000 producten.