• 14 dagen retourrecht
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Maxi-Cosi Priori SPS

Er komen geen producten overeen met de selectie.

De Maxi-Cosi Priori SPS is een veilige autostoel voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar. Deze autostoel is goedgekeurd volgens de Europese normering ECE R44/04. Kinderen die in de Maxi Cosi Priori zitten zullen het rijden in de auto als prettig ervaren. In deze autostoel weet je zeker dat je kindje comfortabel zit. 
De Maxi-Cosi Priori SPS Stonekinderautozitje met extra zijdelingse bescherming is voorzien van een schokabsorberende hoofdsteun en vier comfortabele zitstanden voor optimaal comfort. Bij Babyhuis Casita hebben we de Priori SPS in verschillende kleuren in ons assortiment.

Maxi-Cosi Hoofdverkleinkussentje Priori SPS

Bij Babyhuis Casita kun je een hoofdverkleinkussentje los bestellen voor de Maxi-Cosi Priori SPS. Dit kussentje is speciaal ontworpen voor de Priori SPS. Door middel van deze hoofdsteun krijgt het hoofdje van het kindje extra ondersteuning in de autostoel. Dit hoofdverkleinkussentje is uiteraard ook te gebruiken in ander merken autostoelen waar geen hoofdsteuntje in zit. Het kussentje is gemakkelijk te bevestigen en biedt ondersteuning aan nek en hoofd.

Ruim assortiment

Babyhuis Casita heeft een ruim assortiment babyproducten. Ben je nu op zoek naar een kinderstoel, speelkleed of complete kinderwagen? Bij Babyhuis Casita ben je aan het juiste adres. We hebben een assortiment van ruim 8.000 producten.