• 14 dagen retourrecht
  • Gratis bezorgen vanaf €40,-
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Autostoel 9 - 18 kg

Een vervolg autostoel na de groep 0 is de groep 1 autostoel. Je kindje kan in deze autostoel vanaf 9 maanden tot 4 jaar. Ze hebben het gewicht van 9 tot 18 kg. In deze groep vervoer je je kindje voorwaarts. 
We hebben een groot assortiment autostoel groep 1 van diverse merken, in verschillende prijsklasses en diverse kleuren. Neem snel een kijkje.
- Axiss Maxi-Cosi, een voordeel van deze autostoel is dat je deze stoel 90 graden kunt draaien zodat het heel makkelijk is om je kindje in de autostoel te zetten. 
- Basic Autostoel, een hele voordelige stoel waar je kindje tot zijn of haar 12e in kan zitten. 
* Cybex Juno, een Cybex autostoel staat voor de combinatie van unieke design, onovertroffen veiligheid en kwaliteit en intelligente functionaliteit.

Accessoires Autostoel

Het is fijn om samen met je kinderen eropuit te trekken. Nog fijner is dat dit dan op een ontspannen manier gaat.  Bij Babyhuis Casita denken we graag met je mee en verkopen we de beste producten om het voor de ouder als het kind zo comfortabel mogelijk te maken. Accessoires die hier niet bij mogen ontbreken zijn uiteraard zonneschermen en autostoelhoezen. Je kindje zal daardoor een fijne temperatuur ervaren tijdens zonnige zomerdagen. 

Aanbiedingen

Bij Babyhuis Casita hebben we regelmatig acties. Onze scherpste aanbiedingen staan apart voor je geselecteerd. Bij Babyhuis Casita vind je altijd de scherpste prijs, nieuwste producten en leukste merken. Babyhuis Casita staat voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Neem snel een kijkje naar ons ruim assortiment van 10.000 producten.