• 14 dagen retourrecht
  • Gratis bezorgen vanaf €40,-
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Maxi-Cosi Rodifix

Van hoog naar laag sorteren
12 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
12 product(en) gevonden

De Maxi-Cosi Rodifix is een autostoel in de groep 2 voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar. Een autostoel waar je kindje de rest van zijn of haar jeugd gebruik van kan maken. Op deze manier vervoer je oudere kinderen tot een lengte tot 135cm op een veilige manier. De Rodifix van Maxi-Cosi staat voor een goede zitcomfort. Deze autostoel kan worden vastgezet doormiddel van Isofix en met behulp van een autogordel. De Maxi-Cosi Rodifix is bij Babyhuis Casita in verschillende kleuren te verkrijgen. Neem snel een kijkje.

Autostoelhoes Maxi-Cosi Rodifix

Voor de Maxi-Cosi Rodifix hebben wij speciale autostoelhoezen in ons assortiment. Een autostoelhoes beschermt je autostoel en zorgt ervoor dat je kindje niet zoveel transpireert. Op deze manier ervaren je kinderen veel meer plezier aan een autorit. De zomerhoezen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. 

50 jaar ervaring

Babyhuis Casita heeft ruim 50 jaar ervaring in het verkopen van baby-, en kinderproducten. Babyhuis Casita is je betrouwbare partner op het gebied van babyproducten. Babyhuis Casita is een babywinkel waar je kan slagen voor de mooiste babykamer, liefste knuffel, veiligste autostoel, nieuwste kinderstoel en nog veel meer. We zijn vooruitstrevend en hebben altijd de nieuwste producten in ons assortiment.