• 14 dagen retourrecht
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Autostoel 15 - 36 kg

Van hoog naar laag sorteren
4 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
4 product(en) gevonden

Autostoel groep 2 / 3 voor kinderen met een gewicht van 15 - 36 kg vind je bij Babyhuis Casita. Kinderen zijn in de leeftijd van 3 tot 12 jaar voor deze type autostoelen. Deze groep autostoelen is vanaf autostoel kind 3 jaar. Kinderen kunnen op deze leeftijd nog niet zonder autostoel in de auto zitten, omdat de gordel anders niet goed past. Met behulp van een autostoel groep 2 / 3 zit je zoon of dochter in de autostoel en sluit de gordel perfect. Op deze manier kun je met een veilig gevoel op pad met je kinderen. Bij Babyhuis Casita hebben we een ruim assortiment autostoelen. Benieuwd? Neem snel een kijkje.
* Maxi-Cosi Rodi SPS  is voorzien van Side Protection System (SPS). Dit houdt in een schokabsorberende hoofdsteun en zijkanten die ervoor zorgen dat je kind goed beschermd is bij aanrijdingen, ook vanaf de zijkant. Mede hierdoor voldoet de Maxi-Cosi Rodi SPS ruimschoots aan de veiligheidseisen en normeringen.
* Maxi-Cosi Rodi AirProtect is geschikt voor kinderen tot een lichaamslengte van 135 cm. De Rodi AirProtect® is geschikt voor elke auto waar een 3-puntsgordel in zit. Deze autostoel groeit met je kindje mee.
* Cybex Solution M is een autostoel dat dankzij de verstelbare hoofdsteun met je kindje mee groeit.

Autokinderstoel Maxi-Cosi

Het bekendste merk autokinderstoelen is ongetwijfeld Maxi-Cosi. Bij Babyhuis Casita hebben wij een ruim aanbod Maxi-Cosi Auto kinderstoelen. We hebben Maxi Cosi autostoelen voor kinderen van 0 tot 12 jaar in ons assortiment. 
Een auto kinderstoel Maxi Cosi staat voor kwalitieit, comfort en veiligheid. Het belangrijkste aan een autostoel is de veiligheid. Bij Maxi-Cosi besteden ze heel veel aandacht aan de veiligheid van autostoeltjes. Al ruim 30 jaar ontwikkeld Maxi-Cosi stoelen om kinderen in te vervoeren. Ze besteden veel tijd aan innovatie, testen van autostoelen, veiligheid, comfort en gemak. 

Onderweg wil je kunnen genieten van de reis met je kinderen. Een goed autozitje is daarom van belang. Bij Babyhuis Casita helpen wij je graag met het uitzoeken van de juiste autostoel. Bij ons in het assortiment Maxi Cosi Autozitjes.
- Maxi-Cosi Cabriofix, autostoel voor kinderen van 0 tot 13 kg.
- Maxi-Cosi MiloFix, autostoel voor kinderen van 0 tot 18 kg.
- Maxi-Cosi Tobi, autostoel voor kinderen van 9 tot 18 kg. 
- Maxi-Cosi RodiFix, autostoel voor kinderen van 15 tot 36 kg.

Ruim assortiment

Babyhuis Casita heeft een ruim assortiment babyproducten. Of je nu op zoek bent naar een kinderstoel, speelkleed of complete kinderwagen? Bij Babyhuis Casita ben je aan het juiste adres. We hebben een assortiment van ruim 8.000 producten.