• 14 dagen retourrecht
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Maxi-Cosi Cabriofix

Er komen geen producten overeen met de selectie.

De Maxi-Cosi Cabriofix is een autostoel in de groep 0. Uw kind is in de leeftijd van 0 tot 12 maanden en heeft een gewicht van 0 tot 13 kg. De Cabriofix Maxi-Cosi is één van de meest verkochte modellen ter wereld. Deze autostoel staat voor handig, veilig en zeer gebruiksvriendelijk.

Dit autostoeltje kan daarnaast ook worden gebruikt op bijna alle merken kinderwagens. Om deze op de kinderwagen te kunnen plaatsen heeft u daarvoor een speciale adapter nodig van het merk van de desbetreffende kinderwagen.

De maxi-cosi cabriofix wordt standaard geleverd inclusief verkleiner, zonnekap en 3-punts veiligheidsgordel. Aan de achterzijde van de maxi-cosi zit een klein opbergvakje om kleine spulletjes in te plaatsen. De Maxi-Cosi Cabriofix kan bevestigd worden in de auto op 3 manieren, te weten:
- met de 3-puntsgordel
- met de Maxi-Cosi Easybase 2
- met de Maxi-Cosi FamilyFix

Bij Babyhuis Casita hebben we de Maxi-Cosi Cabriofix in meerdere kleuren in ons assortiment. Benieuwd? Neem snel een kijkje.

Maxi-Cosi

Maxi-Cosi heeft meer autostoelen in het assortiment dan alleen de Maxi-Cosi Cabriofix. De autostoelen van Maxi-Cosi staan er om bekend dat ze van goede kwaliteit zijn. Het belangrijkste aan een autostoel is de veiligheid. Bij Maxi-Cosi besteden ze heel veel aandacht aan de veiligheid van autostoeltjes. Al ruim 30 jaar ontwikkeld Maxi-Cosi stoelen om kinderen in te vervoeren. Ze besteden veel tijd aan innovatie, testen van autostoelen, veiligheid, comfort en gemak.
Onderweg wil je kunnen genieten van de reis met je kinderen. Een goede autostoel is daarom van belang. Bij Babyhuis Casita helpen wij u graag met het uitzoeken van de juiste autostoel. Bij ons in het assortiment vind u de volgende groepen autostoelen:
- Autostoel 0 - 13 kg
- Autostoel 0 - 18 kg
- Autostoel 9 - 18 kg
- Autostoel 9 - 36 kg
- Autostoel 15 - 36 kg

Gratis bezorgen

Bij Babyhuis Casita betaalt u geen verzendkosten voor uw autostoel. Wij leveren snel aan huis. Bij Babyhuis Casita heeft u de volgende dag het product al in huis. Indien het op voorraad is en u besteld voor 16.00 uur, dan heeft u morgen u product in huis. Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw babyproducten.