• 14 dagen retourrecht
  • Gratis bezorgen vanaf €40,-
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Cybex Cloud Q

Van hoog naar laag sorteren
2 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
2 product(en) gevonden

Autostoelen van Cybex staan voor veiligheid. De perfecte combinatie van een fenomenale bescherming en een nieuw soort reissysteem voor een eersteklas veiligheid binnen en buiten de auto. Dit in combinatie met het LPS-systeem, lineaire bescherming bij zijdelingse aanrijdingen, biedt de autostoel optimale veiligheid. De telescopische zijdelingse bescherming kan los van elkaar ingesteld worden. Door middel van het flexibele materiaal en de structuur van de schaal wordt de kracht van een botsing geabsorbeerd.

Daarnaast kun je het autostoeltje omtoveren tot een reiswieg dankzij de ergonomische platte ligstand. De hoofdsteun van de Cybex autostoel is te verstellen in 11 hoogtes. Cloud Q is gespecialiseerd in het vervoeren van kwetsbare pasgeborenen en prematuur baby’s. Deze autostoel zorgt ervoor dat het voorovervallen van het hoofdje tijdens het slapen word vermeden.

Bij Babyhuis Casita hebben we de Cybex autostoel in diverse kleuren beschikbaar. 

Cybex

Cybex staat voor de combinatie van unieke design, onovertroffen veiligheid en kwaliteit en intelligente functionaliteit.
Dit merk is niet alleen een leider geworden in kindveiligheid maar wordt gezien als een innovatief merk van levensstijl en manier. Met zijn frisse benadering ontwerpt Cybex producten voor ouders en kind zonder dat de veiligheid, ontwerp en functies worden gescheiden.

Snelle Levering

Bestel vandaag je product voor 16.00 uur, dan heb je het morgen al in huis. Je kan er bij ons vanuit gaan dat wij snel leveren en altijd voor je klaar staan. Onze klantenservice is elke werkdag en zaterdag geopend om vragen over je bestelling, levering en betaling te beantwoorden. Ook voor advies kun je terecht in onze winkel en bij onze online klantenservice.