• 14 dagen retourrecht
  • Gratis bezorgen vanaf €40,-
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Autostoel 0 - 13 kg

Een baby autostoel voor kinderen van 0 tot 12 maanden kun en mag niet ontbreken in je baby-uitzet. Om je kindje te vervoeren ben je verplicht om een baby autostoel aan te schaffen. Bij Babyhuis Casita hebben we in de groep 0 autostoel baby diverse autostoelen in ons assortiment. Je kindje heeft een gewicht van 0 tot 13 kg en dient achterwaarts vervoert te worden.
Neem snel een kijkje naar ons uitgebreide assortiment baby autostoelen:
* Cybex Aton Autostoel
* Maxi-Cosi Cabriofix
* Pebble Maxi-Cosi
* Mutsy Safe2Go

Maxi-Cosi Autostoel

Het bekendste merk autostoelen is ongetwijfeld Maxi-Cosi. Bij Babyhuis Casita hebben wij een ruim aanbod Maxi-Cosi Autostoelen. We hebben Maxi Cosi autostoelen voor kinderen van 0 tot 12 jaar in ons assortiment. 
Een autostoel Maxi Cosi staat voor kwalitieit, comfort en veiligheid. Het belangrijkste aan een autostoel is de veiligheid. Bij Maxi-Cosi besteden ze heel veel aandacht aan de veiligheid van autostoeltjes. Al ruim 30 jaar ontwikkeld Maxi-Cosi stoelen om kinderen in te vervoeren. Ze besteden veel tijd aan innovatie, testen van autostoelen, veiligheid, comfort en gemak. 

Onderweg wil je kunnen genieten van de reis met je kinderen. Een goed autozitje is daarom van belang. Bij Babyhuis Casita helpen wij u graag met het uitzoeken van de juiste autostoel. Bij ons in het assortiment Maxi Cosi Autozitjes.
- Maxi-Cosi Cabriofix, autostoel voor kinderen van 0 tot 13 kg.
- Maxi-Cosi MiloFix, autostoel voor kinderen van 0 tot 18 kg.
- Maxi-Cosi Tobi, autostoel voor kinderen van 9 tot 18 kg. 
- Maxi-Cosi RodiFix, autostoel voor kinderen van 15 tot 36 kg.

Webshop keurmerk

Onze website voldoet aan alle eisen voor een webshop keurmerk. Zo heb je 14-dagen retourrecht en wanneer het product op voorraad is en je bestelt voor 16.00 uur, heb je het de volgende dag al in huis!
Je kunt er bij ons vanuit gaan dat wij streven naar snelle levertijden. Daarnaast staan kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel.
Onze klanten beoordelen ons als uitstekend via Trustpilot.