• 14 dagen retourrecht
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Autostoel Groep 0

Van hoog naar laag sorteren
3 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
3 product(en) gevonden

Een autostoel voor kinderen van 0 tot 12 maanden kan en mag natuurlijk niet ontbreken in je baby-uitzet. Om je kindje te vervoeren ben je verplicht om een baby autostoel aan te schaffen. Bij Babyhuis Casita hebben we in de Groep 0 diverse autostoelen in ons assortiment. Je kindje heeft een gewicht van 0 tot 13 kg en dient achterwaarts vervoert te worden, dit is voor meer veiligheid bij een eventuele botsing. Let er ook op dat je de airbag altijd uitschakelt als je je kindje achterstevoren in de auto plaatst. De beste plaats voor de autostoel met je kindje erin is de achterbank. De plaats naast de bestuurder is de meeste gevaarlijke plaats bij een aanrijding.

Autostoelen 0 - 13 kg

Voor kindjes tot ongeveer 12 maanden schaf je een autostoel aan uit de Groep 0 colllectie. Je kindje kan vanaf de geboorte in deze autostoel. Als het hoofdje van je kindje boven de hoofdsteun uitkomt is het tijd voor een volgend autostoeltje uit de Groep 1. Autostoeltjes kunnen worden bevestigd met een 3-punts autogordel of met een Isofix systeem. Een Isofix Base, die je apart kan bij bestellen, maak je vast aan twee haken die tussen de rugleuning en zitting van de auto zitten vast en het autostoeltje klik je daar eenvoudig op vast. Mocht je zo'n Base willen bijbestellen, let er dan wel op dat je er één kiest die bij je autostoel pas. Kijk hier voor een bijpassende Base.
Onze autostoelen Groep 0 staan voor kwaliteit, comfort en veiligheid. Het belangrijkste aan een autostoel vinden wij de veiligheid. Bij al onze leveranciers besteden ze heel veel aandacht aan de veiligheid van autostoeltjes. Onze autostoelen zijn Europees goedgekeurd en zijn voorzien van een keuringslabel.