• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Zonnekap

Van hoog naar laag sorteren
27 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
27 product(en) gevonden

Wil je graag je autostoeltje oppimpen, dan is een zonnekap een ideale oplossing. De zonnekap is universeel en makkelijk vast te maken met een elastiek en ook weer gemakkelijk te verwijderen. Met een zonnekap maak je een autostoel helemaal af en een uniek exemplaar. 
De zonnekappen zijn eenvoudig in de wasmachine te wassen en staan mooi met een bijpassende autostoelhoes. Bij Babyhuis Casita hebben wij zonnekappen van de volgende merken in ons assortiment.
- Jollein zonnekap
- Baby's Only zonnekap
- Dooky zonnekap

Autostoelhoes 

Om je autostoel te beschermen tegen vuil is het gebruik van een autostoelhoes een echte aanrader. Autostoelhoezen zijn er in verschillende soorten en maten. Voor alle autostoelen in de diverse groepen hebben wij bij Babyhuis Casita autostoelhoezen beschikbaar. 
Een hoes voor de autostoel is zacht en absorberend. Je kind beleeft daardoor veel meer plezier aan het zitten van een autostoel. Een voordeel van een autostoelhoes is uiteraard ook dat je deze kan wassen, waardoor de autostoel zelf beschermt blijft. 
We hebben de volgende autostoelhoezen in ons assortiment. Benieuwd? Neem snel een kijkje. 
Autostoelhoes Maxi-Cosi
Autostoelhoes Universeel
Autostoelhoes Römer
Autostoelhoes Haton

Breed assortiment

Babyhuis Casita heeft een breed assortiment babyproducten. We hebben ruim 8000 producten in ons assortiment. Ben je op zoek naar een bijtring, schommelstoel, voetenzak of een Maxi-Cosi dan ben je bij Babyhuis Casita aan het juiste adres. Wij hanteren snelle levertijden. Indien de producten op voorraad zijn en je bestelt voor 16.00 uur dan zijn de producten de volgende dag in huis.