• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Spiegel Auto Baby

Van hoog naar laag sorteren
15 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
15 product(en) gevonden

Een spiegel in de auto is handig om oogcontact met je kind te houden ook al zitten ze met hun rug naar je toe. Je kind beleeft ook veel plezier aan de autospiegel omdat hij of zij zichzelf daardoor in de gaten kan houden.
Een spiegel auto baby zijn er in diverse formaten en vormen. De spiegel auto baby hebben we ook in leuke vormen zoals een eend, pinquin, hond, kikker, lieveheersbeestje en een zonnetje.

Accessoires autostoelen

Bij het vervoeren van je kind is een spiegel auto baby een accessoire die niet kan ontbreken om je kind goed in de gaten te houden. Andere accessoires voor het vervoeren van je kind zijn o.a.
- Autostoelspeeltjes, heel handig voor je kind zodat hij of zij zich niet verveelt onderweg. Dit bezorgt jullie beide een fijne reis.
- Luxe zonnescherm van Lindam, een handig zonnescherm dat uit zichzelf aangeeft wanneer het te warm wordt in de auto. Dit zonnescherm zorgt ervoor dat de schittering van de zon en de schadelijke UV straling worden tegengehouden.
- Lindam Auto organiser, deze organiser is heel handig voor als je onderweg bent met je kindje. Deze kun je aan de autostoel en of buggy hangen. Het speelgoed, eten, drinken en verzorgingsspullen van je kind kun je hier netjes in opbergen. Zo heb je alles bij de hand.

Betrouwbare partner

Babyhuis Casita staat bekend als betrouwbare partner. We leveren je producten snel aan huis. Indien de producten op voorraad zijn en je hebt vandaag voor 16.00 uur besteld, dan heb je morgen de producten al in huis. Babyhuis Casita heeft al ruim 50 jaar ervaring in het verkopen van babyproducten. Onze klanten beoordelen ons als uitstekend via Trustpilot.