• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Autostoelen

Autostoelen

Autostoelen voor je kinderen zijn er in alle soorten en maten. Bij Babyhuis Casita hebben we de volgende onderverdeling gemaakt in de auto kinderstoelen.
- Autostoelen voor kinderen van 0 tot 13 kg, je kind is in de leeftijd van 0 tot 12 maanden.
- Autostoelen voor kinderen van 0 tot 18 kg, je kind is in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.
- Autostoelen voor kinderen van 9 tot 18 kg, je kind is in de leeftijd van 9 maanden tot 4 jaar.
- Autostoelen voor kinderen van 9 tot 36 kg, je kind is in de leeftijd van 9 maanden tot 12 jaar.
- Autostoelen voor kinderen van 15 tot 36 kg, je kind is in de leeftijd van 3 tot 12 jaar.
We hebben bij Babyhuis Casita verschillende merken autozitjes in ons assortiment. Een autostoel is er in diverse soorten en maten. We hebben autostoelen in verschillende prijsklasses. Je kan bij ons dus slagen voor zowel een goedkope autostoel als voor een wat duurdere.
Het belangrijkste bij de aankoop van een autozitje is de veiligheid van je zoon of dochter en dat hij of zij er heerlijk in kan zitten en slapen. Neem snel een kijkje in het ruime aanbod autostoeltjes dat wij te bieden hebben.

Draaibare Autostoel

Een kind in een autostoel zetten of eruit halen is een fysieke belasting voor je lichaam. Een draaibare autostoel brengt daar echter verandering in. Je draait de autostoel namelijk gemakkelijk om zodat de autostoel richting de autodeur en jou gericht is. Op deze manier kan je je kindje gemakkelijk in en uit de auto halen zonder een moeilijke houding hangend in de auto aan te nemen.

Maxi-Cosi Autostoel

Het bekendste merk autostoelen is ongetwijfeld Maxi-Cosi. Bij Babyhuis Casita hebben wij een ruim aanbod Maxi-Cosi Autostoelen. Deze zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 12 jaar. 
Een autostoel van Maxi Cosi staat voor kwalitieit, comfort en veiligheid. Het belangrijkste aan een autostoel is de veiligheid. Bij Maxi-Cosi besteden ze heel veel aandacht aan de veiligheid van autostoeltjes. Al ruim 30 jaar ontwikkeld Maxi-Cosi stoelen om kinderen in te vervoeren. Ze besteden veel tijd aan innovatie, testen van autostoelen, veiligheid, comfort en gemak. 

Onderweg wil je kunnen genieten van de reis met je kinderen. Een goed autozitje is daarom van belang. Bij Babyhuis Casita helpen wij je graag met het uitzoeken van de juiste autostoel. Bij ons in het assortiment Maxi Cosi Autozitjes.
- Maxi-Cosi Cabriofix, autostoel voor kinderen van 0 tot 13 kg.
- Maxi-Cosi AxissFix Plus, autostoel voor kinderen van 0 tot 18 kg.
- Maxi-Cosi Tobi, autostoel voor kinderen van 9 tot 18 kg. 
- Maxi-Cosi RodiFix, autostoel voor kinderen van 15 tot 36 kg.