• 14 dagen retourrecht
  • Gratis bezorgen vanaf €40,-
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Autostoelen

Auto stoelen voor je kinderen zijn er in alle soorten en maten. Bij Babyhuis Casita hebben we de volgende onderverdelng gemaakt in de auto kinderstoelen.
- Autostoelen voor kinderen van 0 tot 13 kg, je kind is in de leeftijd van 0 tot 12 maanden.
- Autostoelen voor kinderen van 0 tot 18 kg, je kind is in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.
- Autostoelen voor kinderen van 9 tot 18 kg, je kind is in de leeftijd van 9 maanden tot 4 jaar.
- Autostoelen voor kinderen van 9 tot 36 kg, je kind is in de leeftijd van 9 maanden tot 12 jaar.
- Autostoelen voor kinderen van 15 tot 36 kg, je kind is in de leeftijd van 3 tot 12 jaar.
We hebben bij Babyhuis Casita van verschillende merken autozitjes in ons assortiment. Een autostoel is er in diverse soorten en maten. We hebben autostoelen in verschillende prijsklasses. Elk merk heeft zijn eigen charme en uitstraling. 
Zo biedt Maxi-Cosi verschillende modellen autostoelen aan in verschillende kleuren. Kies voor een neutrale kleur als zwart of bruin of ga voor een wat gewaagdere kleur als rood of blauw. De autokinderstoel is in diverse varianten beschikbaar en je vindt gegarandeerd het autostoeltje dat het beste bij het interieur van de auto past.
Het belangrijkste bij de aankoop van een autozitje is de veiligheid van je zoon of dochter en dat hij of zij er heerlijk in kan zitten en slapen. Neem snel een kijkje in het ruime aanbod autostoeltjes dat wij te bieden hebben.

Maxi-Cosi Autostoel

Het bekendste merk autostoelen is ongetwijfeld Maxi-Cosi. Bij Babyhuis Casita hebben wij een ruim aanbod Maxi-Cosi Autostoelen. We hebben Maxi Cosi autostoelen voor kinderen van 0 tot 12 jaar in ons assortiment. 
Een autostoel Maxi Cosi staat voor kwalitieit, comfort en veiligheid. Het belangrijkste aan een autostoel is de veiligheid. Bij Maxi-Cosi besteden ze heel veel aandacht aan de veiligheid van autostoeltjes. Al ruim 30 jaar ontwikkeld Maxi-Cosi stoelen om kinderen in te vervoeren. Ze besteden veel tijd aan innovatie, testen van autostoelen, veiligheid, comfort en gemak. 

Onderweg wil je kunnen genieten van de reis met je kinderen. Een goed autozitje is daarom van belang. Bij Babyhuis Casita helpen wij u graag met het uitzoeken van de juiste autostoel. Bij ons in het assortiment Maxi Cosi Autozitjes.
- Maxi-Cosi Cabriofix, autostoel voor kinderen van 0 tot 13 kg.
- Maxi-Cosi MiloFix, autostoel voor kinderen van 0 tot 18 kg.
- Maxi-Cosi Tobi, autostoel voor kinderen van 9 tot 18 kg. 
- Maxi-Cosi RodiFix, autostoel voor kinderen van 15 tot 36 kg.

Ruim assortiment

Babyhuis Casita heeft een ruim assortiment babyproducten. Of je nu opzoek bent naar een kinderstoel, speelkleed of complete kinderwagen? Bij Babyhuis Casita ben je aan het juiste adres. We hebben een assortiment van ruim 8.000 producten.