• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Wandrek Babykamer

Van hoog naar laag sorteren
58 product(en) gevonden
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren
58 product(en) gevonden
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een wandrek hout in je babykamer maakt de slaapkamer van je kindje helemaal af. Op wandrekken zijn leuke decoratieartikelen te plaatsen, maar is ook heel handig voor spulletjes die je nodig hebt voor de dagelijkse verzorging van je kindje.
We hebben verschillende wandrekken in het assortiment bij Babyhuis Casita. Ben je op zoek naar wandrek met kledinghaakjes? Dan is de Childwood Flemish Wandrek ideaal. Of liever een wandrek met opbergvakjes? Dan is de Vertizontale Wandrek 4 Vaks vast iets voor je. Of meer op zoek naar een commode plank? Dan is het Bopita Wandrek Camille meer iets voor je.

Complete babykamers

Bij Babyhuis Casita ben je voor een complete babykamer aan het juiste adres. We hebben complete babykamers van verschillende merken. Een complete babykamer bestaat uit een ledikant, commode, een kast en of een wandrek.
Benieuwd naar ons assortiment. We hebben complete babykamers van de volgende merken:
- Babykamer Alta
- Babykamer Bopita
- Babykamer Coming Kids
- Babykamer Leander
- Babykamer Childwood

Garantie

We bieden je garantie op alle wandrekken. Babyhuis Casita is de beste leverancier voor uw babykamer, box, kast, ledikant, enz. Wij hanteren snelle levertijden, bezorgen aan huis en zijn al ruim 50 jaar een huis waar je alles kunt vinden voor je baby.