• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Veilig Slapen / Aerosleep

Veilig Slapen / Aerosleep

Het perfecte bedje opmaken voor veilig slapen van uw baby is niet vanzelfsprekend. U wilt ervoor zorgen dat lakentjes en matrasbeschermer voldoende lucht en zuurstof doorlaten. Maar tegelijkertijd wilt u het matrasje beschermen tegen vlekken en bacteriën. Daarnaast moet uw baby naast veilig slapen ook comfortabel liggen.
Aerosleep bij Babyhuis Casita biedt uw kindje de gelegenheid veilig te slapen en comfortabel te liggen.

Aerosleep

AeroSleep ontwikkelde in samenwerking met ouders en specialisten een unieke totaaloplossing die op al deze uitdagingen een antwoord biedt.
De combinatie van een matras, een matrasbeschermer en een hoeslaken  van Aersosleep zorgen ervoor dat uw baby een gezond en comfortabel bedje heeft. Onze producten doorstonden uitgebreide wetenschappelijke veiligheidstesten. Het matras biedt stevigheid, terwijl onze unieke matrasbeschermer voldoende lucht doorlaat om uw baby vrij te laten ademen. De beschermer absorbeert vocht en voorkomt vlekken of bacteriën op de matras. Met het hoeslaken ligt uw baby altijd droog en comfortabel. Onze luchtdoorlatende bedomrander zorgt ervoor dat uw baby zijn hoofdje niet stoot aan de spijlen van zijn bed.