• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Speelgoedkist

Van hoog naar laag sorteren
12 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
12 product(en) gevonden

Een speelgoedkist is niet weg te denken uit de slaapkamer van je kinderen. Maar is ook handig voor in de woonkamer. Niet langer meer rondslingerend speelgoed, maar netjes opgeruimd in een mooie speelgoedkist van Babyhuis Casita.  
Het zijn mooie opbergkisten voor speelgoed of voor dekens. Een speelgoedkist is een leuke accessoire en je kindje kan zelf altijd zijn of haar speelgoed vinden en zelf pakken en leren opruimen. We hebben speelgoedkisten in diverse soorten en kleuren in ons assortiment. 

Speelgoed

Voor in de speelgoedkist hebben wij een ruim assortiment aan speelgoed voor je kinderen. Zoek je een leuk cadeautje om te geven als kraamcadeau of verjaardagscadeau? Dan ben je bij Babyhuis Casita aan het juiste adres. Wij hebben ruim 16.000 producten in ons assortiment. 
* Babyprojector, een mooi en rustgevend knuffeltje dat zowel licht als rustgevende geluiden maakt. Je kindje komt helemaal tot rust door onze babyprojectors.
* Zachte poppen, mooie zachte poppen waar je kindje mee kan knuffelen. 
* Loopfietsen, stoere hippe loopfietsen met bijpassende helmen.
* Kinderrugzak, leuke en stoere rugzakjes voor je kindje. 

Betrouwbare partner

Babyhuis Casita staat bekend als betrouwbare partner. We leveren je producten snel aan huis. Indien het product op voorraad is en je hebt vandaag voor 16.30 uur besteld, dan heb je morgen de producten al in huis. Babyhuis Casita heeft al ruim 50 jaar ervaring in het verkopen van babyproducten.