• 14 dagen retourrecht
  • Gratis bezorgen vanaf €40,-
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Ledikanten

Een ledikant is het belangrijkste product voor je baby-uitzet. Je kindje brengt de meeste tijd door in zijn of haar bedje. Het belangrijkste is dat het ledikantje veilig is. Daarom hebben we bij Babyhuis Casita alleen maar ledikanten die voldoen aan de veiligheidsnormen. Naast veiligheid vinden we bij Babyhuis Casita de kwaliteit van het ledikant ook belangrijk. Bij Babyhuis Casita hebben we ledikanten van de volgende merken in ons assortiment.
* Bopita ledikanten
* Coming Kids ledikanten
Childwood ledikanten
* Leander ledikanten

Bij elk ledikant kun je ook los de commode of bijpassende kasten kopen. Ook kun je een complete babykamer in één kopen. Neem snel een kijkje!

Matras Baby

Voor in het ledikant van je kindje heb je uiteraard een goed matras nodig. Bij Babyhuis Casita hebben we een ruim aanbod matrassen. Een goed matras baby is van groot belang. We hebben matrassen in diverse prijsklassen, uitvoeringen en kwaliteitsverschillen. Zo hebben wij matrassen op basis van o.a. polyetherschuim, koudschuim en latex.

Polyetherschuim matrassen: goedkoopste schuim en wordt het meest gebruikt voor kindermatrassen.
Latex matrassen: grote veerkracht en elasticiteit (rekbaarheid).
Koudschuim matrassen:comfortabel en veerkrachtig en daarbij uitstekend ventilerend.
Aerosleep matrassen: zijn matrassen van hoge kwaliteit die de veiligheid van je kindje garanderen met een vrije ademhaling en optimale hygiëne.

Garantie

We bieden je één jaar garantie op alle meubelen. Babyhuis Casita is de beste leverancier voor je babykamer, box, kast, ledikant, wandrek, commode, enz. Wij hanteren snelle levertijden, bezorgen aan huis en zijn al ruim 50 jaar een huis waar je alles kunt vinden voor je baby.