• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Ledikanten

Een ledikant is een belangrijk product voor je baby uitzet. Je kindje brengt de meeste tijd door in zijn of haar bedje. Daarom is het natuurlijk erg belangrijk dat het ledikantje dat je aanschaft veilig is. Bij Babyhuis Casita verkopen we allen ledikanten die voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Matrassen voor het Ledikant 

Voor in het ledikant van je kindje heb je natuurlijk een goed matras nodig. Omdat wij het ook erg belangrijk vinden dat kindjes lekker en comfortabel kunnen slapen, hebben we een ruim aanbod van matrassen. We hebben matrassen in verschillende prijsklassen, uitvoeringen en kwaliteitsverschillen. We hebben matrassen op basis van polyetherschuim, dat is het goedkoopste schuim en deze worden vaak gebruikt voor kindermatrassen, latexmatrassen hebben een grote veerkracht en elasticiteit. Koudschuim matrassen zijn erg comfortabel en verkrachtig, bovendien ventileren ze uitstekend. Naast deze matrassen hebben we ook matrassen van Aerosleep in ons assortiment. Deze matrassen bestaan uit een matras en een matrasprotect, deze zorgt ervoor dat je kindje veilig slaapt en vij kan ademen. Het matras biedt extra comfort voor je baby. Mede dankzij de speciale open structuur van de matrasbeschermer blijft er altijd een luchtlaag aanwezig voor de veiligheid van je kindje. Dit komt door de 3D-honingraadstructuur.

Ledikanten van verschillende merken

Naast veiligheid vinden we bij Babyhuis Casita de kwaliteit van het ledikant ook belangrijk. Bij Babyhuis Casita hebben we ledikanten van de volgende merken in ons assortiment.
-  Bopita ledikanten
-  
Coming Kids ledikanten

Let wel op de maat bij de aanschaf van een ledikant. De maat van een ledikant is 60 bij 120 cm, maar je kan ook vaak kiezen voor een cotbed (deze kan je ombouwen naar een bedje waar je kindje later zelf uit kan komen) deze hebben vaak een andere maat.
Bij elk ledikant kan je ook los de commode of bijpassende kasten kopen. Ook kun je een complete babykamer in één kopen. Neem snel een kijkje!