• 14 dagen retourrecht
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Vakkenkasten

Van hoog naar laag sorteren
3 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
3 product(en) gevonden

De vakkenkasten van Babyhuis Casita zijn multifunctionele kasten. Je kan in een vakkenkast veel spullen opbergen. Een vakkenkast is ideaal voor een baby-, tienerkamer en misstaat ook zeker niet in de woonkamer. 
De Bopita vakkenkasten zijn leuk te combineren met verschillende kleuren bakken. Op deze manier wordt opruimen leuk.  

Aankleding 

Bij Babyhuis Casita kun je alles vinden op het gebied van aankleding voor je baby-, kinder- en of tienerkamer. We hebben veel leuke decoratie items. Heb je onze stoere opbergbakken al gezien? Met deze opbergbakken heb je een leuk decoratie item en berg je al het speelgoed netjes op. Speelt je kindje graag op zijn of haar slaapkamer? Dan hebben we leuke vloerkleden om het spelen nog leuker te maken. Op een vloerkleed spelen, zorgt ervoor dat je kindje een lekkere zachte ondergrond heeft. Ook kun je bij Babyhuis Casita leuke speeltafels vinden. Deze speeltafels staan leuk in je woonkamer, speelkamer of slaapkamer.

Snelle levering

Bestel vandaag je product voor 16.00 uur, dan heb je het morgen al in huis. Je kan er bij ons vanuit gaan dat wij snel leveren en altijd voor je klaar staan. Onze klantenservice is elke werkdag en zaterdag geopend om vragen over je bestelling, levering en betaling te beantwoorden. Ook voor advies kun je terecht in onze winkel en bij onze online klantenservice.