• 14 dagen retourrecht
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

4-Deurskasten

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Ben je op zoek naar een kast voor op de slaapkamer van je kinderen? Zoek dan niet verder. Bij Babyhuis Casita hebben we leuke 4-deurskasten in ons assortiment.
Voor een 4-deurskast heb je uiteraard veel ruimte nodig, omdat het ruime kasten zijn. Een 4-deurskast heeft een hanggedeelte, leggedeelte en soms ook lades. De kleding van je kinderen is zeker netjes opgeborgen in deze mooie kledingkasten. Omdat het ruime kasten zijn, kun je hier ook bedtextiel en speelgoed in opbergen. Benieuwd naar ons assortiment? Neem snel een kijkje:
* Bopita hanglegkast 4-deurs

Complete Babykamer

Bij Babyhuis Casita kun je losse meubelen kopen, maar uiteraard ook complete babykamers. Bij Babyhuis Casita verstaan wij onder een complete babykamer een ledikant, commode en kast. Een complete babykamer is een setprijs, waardoor je goedkoper uit bent. Benieuwd naar ons assortiment? Neem snel een kijkje.
* Bopita Babykamer
* Babykamer Coming Kids
* Babykamer Stapelgoed
* Goedkope babykamer
* Babykamer Leander

Bezorging aan huis

Babyhuis Casita bezorgt je producten aan huis. We zijn al ruim 50 jaar je partner voor al je babyartikelen. Je hebt bij Babyhuis Casita 14 dagen retourrecht. Wij staan altijd voor je klaar en helpen je graag met het maken van de juiste beslissing.