• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Bopita Babykamer

De Bopita babykamer is een geschikte babykamer voor ieder gezin. De Bopita babykamer is verkrijgbaar in eindeloos veel verschillende collecties, dus er is voor ieder wel wat wils. De Bopita babykamer is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit hout en de lak is op waterbasis. Deze kamers daarom niet alleen makkelijk in gebruik, comfortabel voor je kindje, maar ook milieuvriendelijk. Alle Bopita babykamers zijn gemakkelijk zelf in elkaar te zetten dankzij de duidelijke, bijgesloten handleidingen.

Babyhuis Casita heeft de Bopita babykamer in verschillende varianten in het assortiment verkrijgbaar, neem dus eens een kijkje in het aanbod en kies de Bopita babykamer die het beste bij jouw wensen past. Babyhuis Casita heeft regelmatig leuke acties en aanbiedingen waardoor de Bopita babykamer extra voordelig wordt aangeboden. Neem snel een kijkje naar de compelete babykamers:
- Bopita babykamer Lynn
- Bopita babykamer Babyflex
- Bopita babykamer Belle
- Bopita babykamer Lisa

Bopita meubelen

Naast de complete Boptia Babykamer hebben we ook losse meubelen.  We hebben een breed assortiment Bopita meubelen. Ben je op zoek naar een Bopita kast voor op de kinderkamer? Of een leuke Bopita box? Bij Babyhuis Casita ben je aan het juiste adres. Ben je naar iets specifieks op zoek en kanje het niet vinden? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.
- Bopita Box
- Bopita Ledikant
- Bopita Kast
- Bopita Commode

 Aankleding van de babykamer

Ook om de babykamer wat gezelliger te maken, ben je bij Bopita aan het juiste adres. Met de wandbakjes maak je van een saaie muur een leuk aanzicht. Ook kan je er nog babyspulletjes of speelgoed inzetten. Voor de wandrekken, geldt natuurlijk hetzelfde. Erg decoratief en handig dus!
Ook met de artikelen van andere leveranciers kan je je babykamer nog gezelliger maken. Kijk eens bij:
- Klamboes en sluiers van Jollein
- Accessoires van Done by Deer
- Woondecoratie van Little Dutch
Heel veel keus dus bij Babyhuis Casita om je babykamer helemaal naar jouw stijl en smaak aan te kleden. Veel plezier met het shoppen op onze site!!