• 14 dagen retourrecht
  • Gratis bezorgen vanaf €40,-
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Babykamer Leander

Babykamer Leander

De Leander babykamers staan bekend om de mooie vormgeving en de kwalitatief sterke materialen. Een babykamer van Leander staat bekend om het aparte design. Alle producten van Leander zijn gemaakt van natuurlijke materialen. 
Leander denkt daarnaast ook graag voorruit. Zo kun je het meegroeibed voor uw kind aanschaffen en heeft u er totdat uw kind 7 jaar is plezier van. 
U kunt de babykamer van Leander helemaal zelf samenstellen. U kiest bijvoorbeeld een Leander Wieg, Leander Kast en een Leander Commode en u heeft een complete Leander babykamer. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem snel een kijkje.

Leander meubelen

De meubelen van Leander zijn los te verkrijgen. We hebben een breed assortiment meubels van Leander. Bent u op zoek naar een Leander Kinderstoel of een Leander Wieg, dan bent u bij Babyhuis Casita aan het juiste adres. Wij zijn uw betrouwbare leverancier voor uw complete babykamer of losse meubelen. 
Bekijk hier ons assortiment:
- Wieg Leander
- Kinderstoel Leander
- Meegroeibed Leander
- Commode Leander
- Hanglegkast Leander
- Juniorbed Leander

Bezorging aan huis

Babyhuis Casita bezorgt uw producten aan huis. We zijn al ruim 50 jaar uw partner voor al uw babyartikelen. U heeft bij Babyhuis Casita 14 dagen retourrecht. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u graag met het maken van de juiste beslissing.