• 14 dagen retourrecht
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Babykamer Coming Kids

Babykamer Coming Kids

De Coming Kids babykamer is een ideale slaapkamer voor uw kindje en valt bij iedereen in de smaak. Het Nederlands bedrijf Coming Kids weet precies wat u wilt als ouders zijnde. De Coming Kids baby kamer is verkrijgbaar in diverse varianten en er is voor iedereen wat wils. Zo kunt u kiezen uit de volgende collecties babykamers: StrandNew BasicOlivierHopperStiltSaltyZanzi, Stilt en Right.

Er is dus voor iedereen een Coming Kids babykamer die in de smaak valt. Babyhuis Casita biedt alle complete babykamers van dit merk aan, maar de meubelen zijn ook los verkrijgbaar. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar alleen een ledikant dan is dit ook mogelijk. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem snel een kijkje.

Coming Kids meubelen

De meubelen van Coming Kids zijn uiteraard ook los te verkrijgen. We hebben een breed assortiment Coming Kids meubelen. Bent u op zoek naar een Coming Kids box of een leuke Coming Kids kast voor in uw babykamer, dan bent u bij Babyhuis Casita aan het juiste adres. Bekijk hier ons assortiment Coming Kids losse meubelen:
- Ledikant Coming Kids
- Kasten Coming Kids
- Commodes Coming Kids
- Wandrekken Coming Kids
- Boxen Coming Kids

Garantie

We bieden u één jaar garantie op de gehele Coming Kids collectie. Babyhuis Casita is de beste leverancier voor uw babykamer, box, kast, ledikant, wandrek van Coming Kids, wij hanteren een levertijd van twee weken, bezorgen aan huis en zijn al ruim 50 jaar een huis waar u alles kunt vinden voor uw baby.