• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Complete Babykamers

Ben je op zoek naar een complete Babykamer? Zoek dan niet verder. Bij Babyhuis Casita hebben we een ruim aanbod van verschillende merken. Onder een complete babykamer verstaan we : ledikant, commode, kast en eventueel wandrek of barrier. Naast complete babykamers hebben wij ook losse meubelen voor je babykamer in ons assortiment.

Babykamer Inrichten

Wat je aan wilt schaffen voor je baby is natuurlijk voor iedereen verschillend. Hou je van Trendy, Stoer, Klassiek, Strak, Landelijk, Kleur of juist niet? Bij Babyhuis Casita hebben we voor iedereen wat wils. Ook is er een verscheidenheid aan bedden, kasten en commodes waar je uit kan kiezen.
Bekijk hier ons complete aanbod:
Wiegen
- Ledikant 60x120 cm
- Cotbedden 70x140 cm
- Omvormbare bedden
- Meegroeibed
- Juniorbed
Een wiegje is erg fijn voor de eerste maanden. In een wiegje ligt je pasgeboren kindje lekker knus en geborgen. Als je kindje uit de wieg is gegroeid, kan je het in een ledikant leggen. Wil je je kindje vanaf geboorte in een ledikantje leggen is dat natuurlijk ook geen probleem. Een cotbed is speciaal ontworpen om van het ledikant een juniorbed te maken. Daardoor heb je langer plezier van je aankoop en kan je kindje hier langer in slapen. Dit is een bed waar je kindje tot 7 jaar in kan slapen. Een omvormbaar bed is een bed dat in de eerste jaren een ledikant 60x120 cm is en je later kan ombouwen tot een tienerbed van 90x200 cm. Hierdoor kan je kindje zijn of haar gehele jeugd in dit bed slapen. Een meegroeibed groeit met je kindje mee. Eerst heb je een ledikant, dat bouw je om naar een peuterbed en is je kindje daar te groot voor, bouw je het bed om naar een juniorbed. Een juniorbed is ideaal voor kindjes die uit hun ledikant zijn gegroeid, maar nog niet toe zijn aan een eenpersoonsbed.

Naast bedden om je babykamer aan te kleden mogen de volgende meubelen uiteraard ook niet ontbreken.
- Commodes
- Kasten
- Matrassen
Een commode is een handig meubelstuk bij de verzorging van je kindje. Je legt je kindje op het aankleedkussen bovenop de commode en je hebt alles binnen handbereid door de opbergmogelijkheden van een commode. Een babykamer kan uiteraard ook niet zonder een kledingkast voor het opbergen van de kleding van je kindje. Bij Babyhuis Casita hebben we 1-deurs, 2-deurs, 3-deurs en 4-deurskasten in ons assortiment. Een wandrek plaats je meestal boven de commode om de babykamer wat op te vrolijken en om leuke accessoires op te plaatsen. Als je kindje wat ouder wordt, heeft hij uiteraard veel speelgoed en dan is het handig dat je dit kan opbergen in een mooie speelgoedkist. Deze kisten zijn handig voor op de slaapkamer, maar kunnen ook gebruikt worden in de woonkamer. Een goede matras is erg belangrijk. We hebben veel matrassen in verschillende uitvoeringen in ons assortiment.

Babykamers van verschillende merken

We hebben 2-delige, 3-delige, 4-delige en zelfs 5-delige complete babykamers. We hebben babykamers van hoogwaardige kwaliteit in ons assortiment. Bij onze meubelen worden altijd goede handleidingen geleverd, zodat je de meubelen zelf goed in elkaar kan zetten. Benieuwd naar ons assortiment? 
Babykamer Bopita
Babykamer Coming Kids
Deze merken babykamers zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Kijk gerust verder op onze site en ontdek nog meerdere mooie merken.

Wij bezorgen de babykamers aan huis. De bezorging van de meubels is altijd op afspraak. Dan weten we zeker dat je thuis bent en wij op het gewenste moment de babykamer af komen leveren.