• 14 dagen retourrecht
  • Gratis bezorgen vanaf €40,-
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Complete Babykamers

Ben je op zoek naar een complete Babykamer? Zoek dan niet verder. Bij Babyhuis Casita hebben we een ruim aanbod complete babykamers van verschillende merken. Onder een complete babykamer verstaan we een set meubels: ledikant, commode, kast en eventueel wandrek of barrier. 
We hebben 2-delige, 3-delige, 4-delige en zelfs 5-delige complete babykamers. We hebben babykamers van hoogwaardige kwaliteit in ons assortiment. Bij onze meubels worden altijd goede handleidingen geleverd, zodat je de meubels zelf goed in elkaar kan zetten. Benieuwd naar ons assortiment?
* Bopita Babykamer
* Babykamer Coming Kids
* Stapelgoed Babykamer
* Goedkope babykamer
* Leander babykamer 

Wij bezorgen de babykamers aan huis. De bezorging van de meubels is altijd op afspraak. Dan weten we zeker dat je thuis bent en wij op het gewenste moment de babykamer af komen leveren.

Losse Meubelen

Naast complete babykamers hebben wij ook losse meubelen voor je babykamer in ons assortiment. Na de geboorte slaapt je kindje meestal de eerste maanden in een wieg. Een wieg zorgt ervoor dat je kindje zich geborgen voelt en een wieg is voor de eerste maanden een uitkomst omdat een ledikant vaak nog te groot is voor je kindje. Bekijk hier ons complete aanbod: wiegen
Nadat je kindje de eerste maanden in een wieg geslapen heeft is je kindje toe aan een ledikant. Bij Babyhuis Casita hebben wij een ruime keuze aan ledikanten. 
- Ledikant 60x120 cm een standaard afmeting voor een ledikant. 
- Cotbedden 70x140 cm een cotbed is speciaal ontworpen om van het ledikant een juniorbed te maken. Daardoor heb je langer plezier van je aankoop en kan je kindje hier langer in slapen. Dit is een bed waar je kindje tot 7 jaar in kan slapen. 
- Omvormbare bedden, dit bed is in de eerste jaren een ledikant 60x120 cm en kun je later ombouwen tot een tienerbed van 90x200 cm. Hierdoor kan je kind zijn of haar gehele jeugd in dit bed slapen. 
- Meegroeibed, dit zijn bedden die met je kindje mee groeien en heb je lang plezier van.
- Juniorbed, is je kindje uit het ledikant gegroeit maar nog niet toe aan een groot eenpersoonsbed, dan is een juniorbed een ideale tussenstap. 

Naast bedden om je babykamer aan te kleden kunnen de volgende losse meubelen uiteraard ook niet ontbreken.
- Commodes een commode is een handig meubelstuk bij de verzorging van je kindje. Je legt je kindje op het aankleedkussen bovenop de commode en je hebt alles binnen handbereid door de opbergmogelijkheden van een commode. 
- Wandrek, een wandrek plaats je meestal boven de commode om de babykamer wat op te vrolijken en om leuke accessoires op te plaatsen. 
- Kasten, een babykamer kan uiteraard ook niet zonder een kledingkast voor het opbergen van de kleding van je kindje. Bij Babyhuis Casita hebben we 1-deurs, 2-deurs, 3-deurs en 4-deurskasten in ons assortiment. 
- Speelgoedkisten, als je kindje wat ouder wordt dan heeft hij uiteraard veel speelgoed en dan is het handig dat je dit kan opbergen in een mooie speelgoedkist.
- Matrassen, om het bedje compleet te maken heb je uiteraard een matras nodig. Neem snel een kijkje.

Garantie

We bieden één jaar garantie op de gehele collectie meubelen. Babyhuis Casita is de beste leverancier voor je babykamer, box, kast, ledikant en wandrek. Wij hanteren snelle levertijden, bezorgen aan huis en zijn al ruim 50 jaar een huis waar je alles kunt vinden voor jezelf en je baby.