• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Commode

Een kindje op komst? Dan ben je vast en zeker bezig om de babykamer helemaal gereed te maken. Je babykamer is niet compleet zonder een commode. Een commode wordt dagelijks gebruikt bij de verzorging van je kindje. Op de commode plaats je het aankleedkussen waar je je kindje op kan aankleden, afdrogen, verschonen, enz. In de commode plaats je alles wat je nodig hebt voor de dagelijkse verzorging, denk aan pampers, rompers, manicure set, enz. 

Vintage Commode

De categorie commodes is bij Babyhuis Casita onderverdeeld in de volgende categorieën: 
Commodes
Wandcommodes
Een barrier plaats je op de commode, zodat het aankleedkussen niet kan verschuiven. Een barrier is een leuke extra voor op de commode. We zijn gewend om schuin te werken bij het verschonen van een baby. Met een barrier, ook wel bladvergroter genoemd, kan je recht staan wanneer je je baby verschoont. Dit is goed voor je rug. Helemaal ideaal voor mensen met rug- en nekklachten. Als je niet veel ruimte hebt, maar wel graag een commode wilt, is een wandcommode de ideale oplossing. Deze hang je op aan de muur, klap je uit als je hem wilt gebruiken en weer in als je klaar bent.

Commodes van verschillende merken

Bij Babyhuis Casita hebben we commodes van verschillende merken in ons assortiment, zoals bijvoorbeeld:
- Commode Bopita
- Commode Coming Kids
Deze merken zijn maar een greep uit ons ruime aanbod. Kijk gerust verder op onze site om de mooiste commode uit te kiezen.

Wij bezorgen de meubelen aan huis. De bezorging van de meubelen is altijd op afspraak. Dan weten we zeker dat je thuis bent en wij op het gewenste moment de babykamer af komen leveren.