• 14 dagen retourrecht
  • Gratis bezorgen vanaf €40,-
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Commodes

Een kindje op komst? Dan ben je vast en zeker bezig om de babykamer helemaal gereed te maken. Je babykamer is niet compleet zonder commode. Een commode wordt dagelijks gebruikt bij de verzorging van je kindje. Op de commode plaats je het aankleedkussen waar je je kindje op kan aankleden, afdrogen, verschonen, enz. In de commode plaats je alles wat je nodig hebt voor de dagelijkse verzorging. Denk aan pampers, rompers, manicure set, enz. 
Bij Babyhuis Casita hebben we commodes van verschillende merken in ons assortiment. De categorie commodes is bij Babyhuis Casita onderverdeeld in de volgende categorieën: 
* Commode
* Barriers een barrier plaats je op de commode, zodat het aankleedkussen niet kan verschuiven op de commode. Een barrier is een leuke extra voor op de commode. Op de manier waarop je de barrier plaatst ligt je kindje recht voor je op de commode. Dit maakt het verzorgen van je kindje nog makkelijker. 
* Wandcommodes heb je niet veel ruimte en wil je toch graag een commode? Dan is een wandcommode de creatieve oplossing. 

Complete Babykamers

Naast losse meubelen verkopen we bij Babyhuis Casita ook complete babykamers. Wil je graag je meubels van dezelfde serie? Dat kan, bij Babyhuis Casita hebben we complete babykamers met daarin een ledikant, commode en hanglegkast. Een complete babykamer koop je voordeliger. 
Van diverse merken hebben wij babykamers in ons assortiment. Beniewd naar onze complete babykamers? Neem snel een kijkje.
- Babykamer Alta
- Bopita Babykamer
- Babykamer Coming Kids
- Babykamer Happy Baby
- Babykamer Leander
- Goedkope Babykamers

Wij bezorgen de babykamers aan huis. De bezorging van de meubels is altijd op afspraak. Dan weten we zeker dat je thuis bent en wij op het gewenste moment de babykamer af komen leveren.

Garantie

We bieden één jaar garantie op de gehele collectie meubelen. Babyhuis Casita is de beste leverancier voor je babykamer, box, kast, ledikant en wandrek. Wij hanteren snelle levertijden, bezorgen aan huis en zijn al ruim 50 jaar een huis waar je alles kunt vinden voor jezelf en je baby.