• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Nachtlampje Kind

Van hoog naar laag sorteren
21 product(en) gevonden

Van hoog naar laag sorteren
21 product(en) gevonden

Een nachtlampje is voor kinderen die het niet fijn vinden om in een donkere kamer in slaap te vallen. Bedlampjes hebben als voordeel dat niet de hele nacht een lamp aan staat. Een bedlampje schakelt namelijk na een bepaald aantal minuten automatisch uit. Bij Babyhuis Casita hebben we divere nachlampen in ons assortiment.
* Nachtlampje Uil. Wanneer je het nachtlampje automatisch instelt, zal binnen 30 minuten de ring uitgaan en na 60 minuten het uiltje. In de nacht waakt het uitlje over je kindje. Wanneer het nachtlampje gehuil hoort van je kindje, gaat deze automatisch aan. 
* Nijntje Nachtlamp. Een lief klein nachtlampje baby. Het lampje gaat na 12 minuten automatisch uit, maar is gemakkelijk bedienbaar door op de bovenkant te drukken. 
* Lampje Fin. Dit is een leuk leeslampje/nachtlampje.  

Slaaptrainer

Een andere oplossing voor kinderen die moeilijk in slaap vallen is een slaaptrainer
Hoe werkt een slaaptrainer?
Tijd om te slapen. De slaaptrainer gaat slapen wanneer je kindje naar bed gaat. Hij sluit zijn oogjes en zijn scherm licht donkerblauw op. Dit betekent dat het tijd is om te slapen. Je kunt een slaaptrainer zelf instellen op de tijd dat je kindje mag opstaan. De ogen van de slaaptrainer gaan dan ook open en zo weet je kindje dat hij of zij ook mag opstaan. 
We hebben diverse slaaptrainers in ons assortiment. Bekijk hier ons aanbod slaaptrainers.

Snelle levering

Bij Babyhuis Casita kun je ervan uitgaan dat wij snel leveren. Indien de producten op voorraad zijn en je bestelt voor 16.00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. Bij Babyhuis Casita ben je aan het juiste adres voor al je verzorgingsproducten voor jou en je baby.