• 14 dagen retourrecht
  • Leveringen*

Babykamers

Babykamers

Bij Babyhuis Casita ben je aan het juiste adres voor babykamers. We hebben complete babykamers in ons assortiment. Een complete babykamer bestaat uit een ledikant, commode en kast. Maar uiteraard verkopen wij ook alle meubelen los. Zo kun je zelf bepalen waar je behoefte aan hebt. 
De volgende meubelen zijn los verkrijgbaar bij Babyhuis Casita: ledikanten, wiegen, commodes, wandrek babykamer en kasten. Een babykamer is één van de belangrijkste aankopen van je baby-uitzet. Van belang is dat de kwaliteit van de meubels goed is. Bij Babyhuis Casita staan wij voor kwaliteit en veiligheid van de meubels. Wij verkopen meubels van de volgende merken: Bopita, Coming Kids, Stapelgoed, Happy Baby, Childwood en Leander.
Neem snel een kijkje naar ons ruime assortiment babykamers. Kortom vollop babykamer inspiratie bij Babyhuis Casita.

Babykamer Accessoires

Naast meubels voor je babykamer, hebben we bij Babyhuis Casita ook alles voor de aankleding van je babykamer. Kijk gerust eens bij de leuke accessoires voor je babykamer:
- Baby lamp een mooie lamp om het kamertje helemaal compleet te maken. 
- Klamboe een mooie klamboe voor boven het ledikant of wiegje van je kindje.
- Commodemandjes leuke mandjes die je op de commode kunt plaatsen. 
- Gordijnen je babykamer is uiteraard niet af zonder gordijnen voor de ramen. Leuke gordijnen vind je bij Babyhuis Casita.

Babykamer Inspiratie

Wat zijn er veel verschillende aanbieders van babykamers, maar wat zijn ze ook allemaal leuk. Natuurlijk heeft iedereen een andere smaak en daarom zijn er kamers in allerlei kleuren en stijlen. Genoeg aanbieders en verschillende stijlen om voor jouw kindje de mooiste kamer samen te stellen. Om een idee te krijgen van wat er allemaal te koop is, moet je echt eens bij de volgende merken kijken:
- Bopita
- Coming Kids
- Stapelgoed
- Happy Baby
- Leander
Dit zijn niet de enige merken die we bij Babyhuis Casita verkopen, klik hier voor ons complete aanbod. Wil je inspiratie opdoen voor je babykamer omdat je nog niet echt weet wat je wilt, dan ben je van harte welkom in onze winkel in Terneuzen. Onze deskundige medewerkers zullen je graag helpen met uitzoeken wat jij wilt!