• 14 dagen retourrecht
  • Gratis bezorgen vanaf €40,-
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*

Babykamers

Babykamers

Bij Babyhuis Casita ben je aan het juiste adres voor babykamers. We hebben complete babykamers in ons assortiment. Een complete babykamer bestaat uit een ledikant, commode en kast. Maar uiteraard verkopen wij ook alle meubelen los. Zo kun je zelf bepalen waar je behoefte aan hebt. 
De volgende meubelen zijn los verkrijgbaar bij Babyhuis Casita: ledikanten, wiegen, commodes, wandrek babykamer en kasten. Een babykamer is één van de belangrijkste aankopen van je baby-uitzet. Van belang is dat de kwaliteit van de meubels goed is. Bij Babyhuis Casita staan wij voor kwaliteit en veiligheid van de meubels. Wij verkopen meubels van de volgende merken: Bopita, Coming Kids, Stapelgoed, Happy Baby, Childwood en Leander.
Neem snel een kijkje naar ons ruime assortiment babykamers. Kortom vollop babykamer inspiratie bij Babyhuis Casita.

Aankleding Babykamer

Naast meubels voor je babykamer, hebben we bij Babyhuis Casita ook alles voor de aankleding van je babykamer. Belangrijke aankleding voor je babykamer zijn de volgende items.
* Baby lamp een mooie lamp om het kamertje helemaal compleet te maken. 
* Klamboe een mooie klamboe voor boven het ledikant of wiegje van je kindje.
* Commodemandjes leuke mandjes die je op de commode kunt plaatsen. 
* Gordijnen je babykamer is uiteraard niet af zonder gordijnen voor de ramen. Leuke gordijnen vind je bij Babyhuis Casita.

Garantie

We bieden één jaar garantie op de gehele collectie meubelen. Babyhuis Casita is de beste leverancier voor je babykamer, box, kast, ledikant en wandrek. Wij hanteren snelle levertijden, bezorgen aan huis en zijn al ruim 50 jaar een huis waar je alles kunt vinden voor jezelf en je baby.